Täti


Kommentit

 1. Moi. Tiiätkö onko suomessa jotain muuta transfoorumia kuin wtftm jonne ei enää pääse? Sellasta jossa olisi vain miehiä, ei nonbinäärejä ja jossa olisi rennompi henki kuin ns. termiraivojen alustoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Jostain syystä tämä ei anna vastata kirjautuneena.

   En kyllä tiedä. Minun nuoruudessani oli yksi miesten foorumi jota kaipaan, mutta se kuoli ajat sitten. Facebookissa on kuulemma erilaisia ryhmiä, mutta en tiedä niistä sen enempää. Wtftm:llä minulla oli rekattu nick varmaan kymmenen(?) vuotta sitten, mutta se paikka oli ainakin silloin kaiken luettelemasi vastakohta.

   Poista
 2. Wtftm on nykyään hiljainen ja rauhallinen. Pitäisi sinne päästä rekkautumaan, mutta saattaa kestää hetken.

  VastaaPoista
 3. Katkeran oloinen blogi.

  Toisaalta jos edes murto-osa sarjakuvien kanssakäymistä on totta niin katkeroituminen on aika ymmärrettävää.

  VastaaPoista
 4. Wtftm foorumi on suljettu. Facebookissa on ainaki pari ryhmää. Mutta niistä muutama varoituksen sana. Jos etsii paikkaa jossa voi keskustella rehellisesti miehiä koskettavista asioista niin ei onnistu. Ei näissä ryhmissä ole mitään jakoa puhua naisista, miesten oikeuksista, oikeasta maskuliinisuudesta tai mistään muustakaan ilman hirveää paskamyrskyä.

  Viimeinen ja ainoa miehille suunnattu ryhmä oli tuo supin mainima keskustelufoorumi joka oli ennen wtftm:ää ja tätä poliittisen korrektiuden aikakautta. Sehän loppui kun muusut iomestyivät ja alkoivat riehua kun foorumi ei ollut heille/miehet eivät halunneet heitä joukkoonsa ja paikka suljettiin kun ylläpitäjä kyllästyi.. Sen jälkeen kaikki perustetut ryhmät ovat olleet vasemmistofeministien hallinnoimia ja täynnä näitä nykypäivän teini-ikäisiä "sukupuolettomia" ja pillumiehiä itkemässä toksisesta maskuliinisuudesta sun muusta. Vain yhdenlaiset mielipiteet (sä oot valid, kaikki on trans, ihanaa ja sydämii) on sallittu ja ylläpitäjä poistaa kaikki muut kommentit vedoten "safe space" -korttiin. Ne jutut on välillä ihan hirveää luettavaa ja pistää miettimään mikä nykynuoria vaivaa. Väitetään että ollaan homomiehiä vaikka mitään hoitoja ei ole otettu ja miesystävä on hetero, ollaan paksuna milloin kenellekin kun nussitaan ilman ehkäisyä ja sitten halutaan sensitiivinen abortti. Sitten kehdataan vielä puhua jostain genitaalidysforiasta samaan aikaan.

  Aivan hirveää paskaa ja niillä henkilöillä ei ole mitään tekemistä transsukupuolisten miesten kanssa, mutta sitä ei saa sanoa. Jokainen normaali mies jonka tunnen on kadonnut näistä ryhmistä päätään puistellen. Ei tarvi ihmetellä miksi tätä ihmisryhmää pidetään järjettömänä kun nämä henkilöt ovat mediassa äänessä muiden suulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 23. lokakuuta 2019 klo 5.31 ^

   Olet niin oikeassa.

   Poista
  2. Nuo facen transryhmät alkaa olla yksi iso vitsi. Meno on jopa suomalaisilla palstoilla nykysin kuin hullujen huoneella:

   Yksi pukeutuu mekkoon, on naisellinen, ei halua mitään hoitoja eikä tiedä itsekään miksi olisi mies mutta on kuulemma silti mies. Toinen on sukupuoleton pornotähti joka ei tajua mitä sukupuolet edes on, jakaa pillua vaikka sitä sanoo naiseksi ja latailee menkkajätöksistään kuvia nettiin.

   Loput ovat työkyvyttömiä sukupuolentutkijoita ja herkkiä kukkaispoikia jotka hokevat miten maskuliinisuus ahdistaa ja vakuuttelee toisiaan miten ahdistavaa ja haitallista maskuliinisuus on myös cismiehistä. Cismiehet ovat typeriä, vanhat transsit jotka ei usko feministisiin teorioihin on typeriä, ihmiset jotka haluaa olla cismiehiä on typeriä. Kaikki miehuuteen liittyvä tuntuu olevan typerää myrkyllistä ja ahdistavaa, kikkeliä ei tarvita ja paksuna ollaan mutta silti ollaan miehiä.

   Viisikymppiset kolme lasta synnyttäneet tädit ja nämä kukkaispojat arvostelee laumassa heitä jotka ovat olleet pienestä saakka maskuliinisia ja tienneet olevansa trans ja spekuloivat että sillä haetaan vain hyväksyntää taikka ollaan vain kasvettu ahtaissa sukupuolinormeissa toisin kuin he feminiinissä erinomaisuudessaan.

   95% alapää keskusteluista koskee menkkoja, ehkäisyä ja raskauksia. Jos joku kysyy tietoa phallosta yms. niin kohta joku pillumies tulee ulisemaan siihen miksei suomessa saa pitää vaginaa ja aihe muuttuu keskusteluksi vaginapenetraatiosta. Kun joku kehtaa huomauttaa että tämä on kuin naistentautien kanava niin vedetään koko hernepelto nenuliin.

   Joku lataa ryhmään kuvan jossa on pillusymboli ja teksti homo. Ylläpitäjä sanoo että tämä on transhomojen logo määritellen kaikki transtaustaiset homot pillumiehiksi. Joku kommentoi että eikö tuo pilluhomo tarkoita lesboja. Sama henkilö joka määritteli kaikki pillumiehiksi aloittaa hirveän paskamyrskyn miten pillumiehiä syrjitään byhyy.

   Henkilöt jotka kirjoittaa halustaan tulla paneskelluksi pilluunsa määrittelevät itsensä toisessa keskustelussa seksuaalisesti "top"eiksi. Seuraavassa hetkessä tämä seksuaalisesti "top" avautuu että haluaisi pukeutua naiseksi ja lähteä baariin iskemään mies kun tekee niin kovasti mieli munaa.

   Miehellä voi olla pillu. Mies voi harrastaa sillä seksiä ja mies voi olla raskaana. Mies voi olla aivan hyvin myös äiti ja ryhmän on oltava myös äitien tukiryhmä. Mies ei kuitenkaan voi missään nimessä olla lesbo ja lesboja ei saa olla ryhmässä. Kukaan ei näe miten ristiriitainen koko naurettava ajatusmaailma on.

   Ryhmissä on selviä "lurkereita" jotka ovat kilo pakkelia naamassa kulkevia cisnaisia. He ei ole transitioitumassa tänään eikä huomenna ja jututkin muuttuvat jatkuvasti. Saavat olla siellä kyyläämässä koska hei mieskin voi meikkaa eikä tarvi mitään hoitoja ollakseen trans.

   Jos joku sanoo mitään poikkipuoleista mistään näiden kukkapillupoikien pähkähulluista uskomuksista, ylläpito sensuroi koska ne ovat syrjiviä eikä tila ole turvallinen.

   Poista

Lähetä kommentti